A PSG vezetőedzője verekedni akart egy marseille-i drukkerrel! + videó

A francia labdarúgó-bajnokság, a Ligue 1 vasárnap esti rangadóján Paris Saint-Germain és az Olympique Marseille között elmaradt a vár nagy csata, a PSG idegenben simán, 3-0-ra verte ősi riválisát. Kylian Mbappé két góllal és egy gólpasszal, Lionel Messi egy góllal és két gólpasszal rukkolt ki, s mindketten jubiláltak is. A PSG vezetőedzője, Cristophe Galtier pedig kis híján összeverekedett egy marseille-i drukkerrel.

Magyar Nemzet
2023. 02. 27. 10:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Paris Saint-Germain két nagy sztárja, Kylian Mbappé és számára egyaránt emlékezetes lett a meccs, előbbi 200. találatával beállította a klubrekordot, utóbbi pedig karrierje 700. gólját érte el klubszinten. A 2018-ban világbajnok, tavaly vb-ezüstérmes Mbappé kétszer volt eredményes a 3-0-ra megnyert mérkőzésen, és második góljával érte utol az egyesület örökrangsorában az uruguayi Edinson Cavanit. A 24 éves csatár 17 találattal vezeti a Ligue 1 góllövőlistáját.

Összeállítás Mbappé PSG-s góljaiból:

Mbappé és Messi is szenzációsan játszott a rangadón

Az argentinokkal Katarban világbajnok Messi kétszer adott gólpasszt Mbappénak. A kettő között pedig Mbappé hozta őt helyzetbe, amelyet kihasználva a 700. klubgólját érte el, ez korábban csak Cristiano Ronaldónak sikerült.

A Paris Saint-Germain krónikásai arról is megemlékeznek, hogy Marquinhos 100. alkalommal játszott csapatkapitányként az együttes győztes meccsén. A játékosok így ünnepeltek az öltözőben:

A PSG a fölényes győzelem mellett egy súlyos veszteséget is elkönyvelt vasárnap, ugyanis a combsérüléséből visszatérő Presnel Kimpembe Achilles-ín-szakadást szenvedett, ezért operáció vár rá.

A kamerák egy indulatos jelenetet is megörökítettek, a PSG vezetőedzője, Cristophe Galtier összeverekedett volna egy marseille-i szurkolóval, ha nincs néhány méter áthidalhatatlan távolság és néhány békítő ember közöttük!

Borítókép: Galtier a sajtótájékoztatóra már lehiggadt (Forrás: Twitter/PSG Report)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.