Idén Tatabányán is lehet Fradi–Győr-rangadó

Több kézilabda-rendezvény helyszínét is kijelölte a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ). A férfi és a női Magyar Kupa négyes döntő, és a férfiválogatott Eb-selejtezőjének és a női csapat vb-selejtezőjének rendező városát hozta nyilvánosságra az MKSZ. Főszerepben Tatabánya és Győr.

Magyar Nemzet
2023. 02. 16. 13:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Férfiválogatottunk Európa-bajnoki selejtezőkön szerepel, női csapatunk a világbajnokságra való kijutást harcolhatja ki márciusban és áprilisban. Szintén áprilisban kerülnek megrendezésre a Magyar Kupa négyes döntők, előbb a férfi Győrött, majd a hónap végéhez közeledve a női, amelynek Tatabánya ad majd otthont – írta hivatalos oldalán az MKSZ.

A tavalyi debreceni döntőt követően idén Tatabányán rendezhetik a Fradi–Győr-rangadót. A tavaszi eseményeket a június 3–4-én, immár kilencedik alkalommal Budapesten sorra kerülő EHF FINAL4 Women 2023, azaz a női Bajnokok Ligája négyes döntője zárja majd az MVM Dome-ban.

Férfi Európa-bajnoki selejtező: Magyarország–Svájc, március 12., 16.00, Tatabányai Multifunkciós Aréna, Magyarország–Grúzia április 30.
Férfi Magyar Kupa négyes döntő: április 8–9., Audi Aréna Győr.
Női világbajnoki selejtező: április 12., 18.00: Magyarország–Izland, Érd Aréna.
Török Bódog Női Magyar Kupa négyes döntő: április 22–23., Tatabányai Multifunkciós Aréna.
Női Bajnokok Ligája Final Four: június 3–4., MVM Dome, Budapest.

Borítókép: Idén Tatabányán lehet Fradi–Győr-rangadó (Fotó: Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.