Rövidre zárták Veszprémben: Nenadics már nem a klub játékosa

Petar Nenadics távozott a Magyar Kupa-címvédő Telekom Veszprém kézilabdacsapatától. A szerb játékost fegyelmi eljárás alá vonta a klubja, ezért nem léphetett pályára csütörtökön az FC Porto elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Nenadics öt évet játszott Veszprémben.

Magyar Nemzet
2023. 02. 24. 21:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Telekom Veszprém ma este számolt be a hivatalos honlapján arról, hogy közös megegyezéssel, azonnali hatállyal bontott szerződést Petar Nenadiccsal, aki ellen a hét eleje óta fegyelmi eljárás zajlott házon belül, és ezért már nem is lépett pályára a Porto elleni csütörtöki BL-csoportmeccsen.

A portugálok ellen nem is hiányzott, a hozzá hasonlóan szintén az irányító poszton játszó egyiptomi El-dera 12 gólt szerzett. A szerb válogatott kézilabdázó 2018 januárjában érkezett a Veszprémhez, amellyel az elmúlt öt évben egy bajnoki címet, három Magyar Kupát és három SEHA-ligát nyert, 208 mérkőzésen lépett pályára és 803 gólt lőtt. A Handball Base szakportál értesülései szerint Nenadics a román Dinamo Bucuresti együttesében folytatja pályafutását.

Információink szerint ez nem valószínű, a román BL-csapat edzője, a Barcelonában korábban Bajnokok Ligáját nyert Xavier Pascual nem kifejezetten rajong az öntörvényű szerb játékosért. 

Borítókép: Nenadics távozott Veszprémből (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.