Vége! Már nem Noszály Sándorral készül Piros Zsombor

Befejeződött az együttműködés Piros Zsombor és Noszály Sándor között. A junior Grand Slam-győztes teniszező a következő versenyére Szintai Dáviddal utazik.

Magyar Nemzet
2023. 02. 11. 10:36
null
Budapest 20220224 Tenisz 2022 Davis kupa válogatott edzés Fotó Tumbász Hédi Nemzeti Sport Noszály Sándor Piros Zsombor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Franciaország elleni múlt heti Davis-kupa mérkőzésén Piros Zsombor bravúros győzelemmel kezdett, majd sajnálatos módon megsérült, és a párharc további mérkőzésein már nem tudott segíteni a végül 3-2-es vereséget szenvedett magyar válogatottnak. A 2017-ben a juniorok között Australian Open-győztes teniszező a Magyar Teniszszövetség hivatalos oldalán adott interjút. 

Piros majdnem egy hetet hagyott ki, miután eltávolítottak egy vérhólyagot a lábából, de jövő héten kedden, a franciaországi Cherbourgban rajthoz áll egy challenger-versenyen. A versenyre nem az eddigi edzőjével, Noszály Sándorral utazik. – Sajnos Noszály Sándorral két év után véget ért a közös munka, és most edző nélkül vagyok. Hála Istennek, Szintai Dávid barátom elfogadta a felkérésemet a következő hétre – nyilatkozta Piros.

A Noszály Sándorral való közös munka igen gyümölcsözően indult, Piros látványosan menetelt előre a ranglistán, jelenleg a 181. helyen áll. Tavaly Noszály azért lépett ki a Davis-kupa-válogatott stábjából, hogy csak Piros felkészítésére összpontosítson

Kerestük az érintetteket, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Borítókép: Felbomlott a páros együttműködése (Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.