időjárás 21°C Félix 2023. június 9.
logo

Kifutón a fiúk, ahogy még nem látta a magyar válogatott játékosait + videó

Magyar Nemzet
2023.03.28. 14:25 2023.03.28. 14:55
Kifutón a fiúk, ahogy még nem látta a magyar válogatott játékosait + videó

Miként általában válogatottbeli etapok végén, a Bulgária ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen után a magyar labdarúgó-válogatott tagjai nem hivatalos egyenöltözetben, hanem civilben nyilatkoztak és hagyták el a Puskás Arénát. Elég széles volt a spektrum, hiába, az ízlés és a divat sokrétű.

Mintha csak divatbemutatót láttunk volna. Szoboszlai Dominik szaggatott farmerben és rózsaszínű pólóban, Sallai Roland világoskék, rövid nadrágos, Szalay Attila pedig zöld meglegítőben nyilatkozott az újságíróknak. Vécsei Bálint és Ádám Martin diszkrétebb szettet választott, Nagy Ádám történetesen farmernadrághoz farmerdzsekit viselt.

A Ripost érdekes videót vágott össze a Bulgária ellen 3-0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtező után az úgynevezett vegyeszónában.

Borítókép: a magyar labdarúgó-válogatott játékosai persze így mutatnak a legszebben. Egységben, a himnuszt énekelve, pláne, ha győznek a meccsen (Fotó: Mirkó István)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.