Meghalt a Vidi és az Újpest korábbi technikás futballistája, 40 éves sem volt

39 éves korában elhunyt a korábbi bosnyák válogatott középpályás, az NB I-ben megforduló Mario Bozic.

Munkatársunktól
Forrás: Facebook, Klix.ba2023. 04. 03. 21:49
mécses
Selective focus on magical light from a single sparkling flame from one candle among many extinguished tealight candles. Fotó: Ian Dyball MA Forrás: 123rf
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szomorú hírről számolt be két magyar NB I-es klub honlapja, elhunyt a két klub korábbi középpályása, a bosnyák Mario Bozic. A futballista 2004-ben érkezett Magyarországra, a Videoton játékosa lett, ahol három esztendőt húzott le. 

Tagja volt a fehérváriak 2006-os MK-győztes és bajnoki bronzérmes együttesének.

 Ő volt a Vidi történetének első külföldi válogatottja, 2007-ben Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban csereként lépett pályára a Magyarország–Bosznia-Hercegovina válogatott mérkőzésen – elevenítette fel a Mol Fehérvár FC Facebook-oldala. Ezen kívül még egy alkalommal kapott lehetőséget a bosnyák válogatottban.

Ezután Újpesten folytatódott a karrierje, ahol szintén stabil csapattagnak számított, 40 mérkőzésen szerepelt. 

A Klix.ba szerint agydaganattal küzdött, és bár az utóbbi időben kétszer is megoperálták, végül elveszítette a betegséggel szemben vívott csatát.

 

 

Fotó: illusztráció. (Forrás: 123.fr)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.