Ronaldo egy zseniális fotó miatt megint közröhej tárgya lett + videó

Cristiano Ronaldo klubja, a szaúd-arábiai al-Nasszr tudomást sem vesz arról, hogy az ötszörös aranylabdás milyen botrányt okozott a héten, mi több, a Twitter-oldalán aligha véletlenül osztott meg olyan fotót és videót klasszisáról, amelyen feltűnően jó kedve van. Azért ha Ronaldo meglátta, hogy a Troll Footballon milyen két képet tettek egymás alá, biztosan nem nevetett.

Magyar Nemzet
2023. 04. 22. 13:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról beszámoltunk, csapata, az al-Nasszr legutóbbi, kedden 2-0-ra elveszített mérkőzésén két megmozdulásával is nagy felháborodást keltett. Egyrészt fojtogatva vitte földre az al-Hilal egyik futballistáját, másrészt pedig a pályáról való levonuláskor az ellenfél drukkereinek hergelésére – akik nevét kezdték skandálni – úgy válaszolt, hogy a nemi szervét kezdte fogdosni. S bár egy helyi neves ügyvéd kilátásba helyezte, hogy közszemérem elleni bűncselekmény elkövetése miatt feljelenti Ronaldót – ez külföldiek esetében kitoloncolást is maga után vonhat –, a szaúdi labdarúgó-szövetség szőnyeg alá söpörte az ügyet. Mindezt azzal indokolta, hogy a jelenet a mérkőzés közvetítése során nem volt látható, a közösségi médiában megosztott videókat pedig nem veszik figyelembe. Érdekes hozzáállás…

Ronaldo
Ronaldo a keddi találkozón nem a góljaival hívta fel a figyelmet magára Forrás: Twitter/Roshn Saudi League

Az arab világban csütörtök este vége ért a ramadán, a böjti hónap, amit megünnepelnek – ez az Eid Mubarak – többek között nagy lakomákkal, mindenki boldog.

Ronaldo fütyül a világra

De sokatmondó, hogy az al-Nasszr Twitter-oldalán fotót és videót is közölt a boldog Ronaldóról, pedig ő nem böjtölt…

A Twitteren 2,9 millió követővel rendelkező Troll Football viszont egészen más módon emlékezett meg Ronaldóról, a fojtogatós jelenete kapcsán. Előhúztak egy fotót, amelyen még a barcelonai éveiben Lionel Messi Ronaldinho nyakát öleli át ünneplés közben. És zseniális poén, hogy Ronaldo tulajdonképpen csak a példaképét, Messit akarta utánozni…

Ronaldo
Forrás: Twitter/Troll Football

A jelenet videón:

Borítókép: Cristiano Ronaldónak nincs rossz kedve, az al-Nasszr most ezt a fotót közölte róla (Forrás: Twitter/ALNassr FC)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.