El se hinné, mivel csúfolják a Milant a BL-elődöntő után + fotó

Kisebb meglepetésre a Milan 2-0-ra kikapott az Intertől a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Elszaporodtak a trollok a virtuális térben, és máris megtalálták a választ a Milan vereségére.

Magyar Nemzet
2023. 05. 11. 6:46
UEFA Champions League - SSC Napoli vs AC Milan
epa10579042 Napoli's defender Amir Rrahmani (L) and Milan‚Äôs forward Rafael Leao in action during the UEFA Champions League quarter final second leg soccer match SSC Napoli vs AC Milan in Naples, Italy, 18 April 2023. EPA/CIRO FUSCO Fotó: EPA/CIRO FUSCO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tulajdonképpen nem volt nehéz megalkotni a mémeket. A Milan nem is nevezte, sérülés miatt pihentette az Inter elleni BL-elődöntőn a legértékesebb játékosát, a portugál Rafael Leaót. 

A válogatott játékost több sztárklubbal hozták össze az utóbbi időben, állítólag a Real Madrid is bekopogtatott érte Milánóban, ugyanakkor a mindig jól értesült olasz transzferguru, Fabrizio Romano már az is tudni véli, hogy Leao meghosszabbítja a szerződését. 

Igen ám, de Leao nem játszott az Inter elleni városi rangadón, a 0-2 és az összesen egy kaput eltalált lövés (Tonali kapufáját leszámítva) nem túl meggyőző teljesítmény egy BL-elődöntőn. Leao gólérzékenysége nagyon hiányzott a San Siróban. Ezen az úron indultak el a pimasz trollok, akik egyenesen a borzasztó rossz formában levő Chelsea-hez hasonlították a Milant. Nemes egyszerűséggel azt írták, hogy a Rafael Leao nélküli Milan pontosan olyan, mint a jelenlegi Chelsea. És ezt a nyomaték kedvéért képpel is illusztrálták.

Bajnokok Ligája, elődöntő, 1. mérkőzés: AC Milan (olasz)–Internazionale (olasz) 0-2 (0-2), Milánó, San Siro, jv.: Jésus Gil (spanyol). Gólszerző: Dzeko (8.), Mhitrajan (11.). A visszavágót május 16-án játsszák. 

Borítókép: A Chelsea-hez hasonlítják a Leao (jobbra) nélküli Milant (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.