időjárás 16°C Jeromos 2023. szeptember 30.
logo

Botrány Ferihegyen, Taylor játékvezetőnek menekülnie kellett + videó

Magyar Nemzet
2023.06.02. 06:41 2023.06.02. 15:28
Botrány Ferihegyen, Taylor játékvezetőnek menekülnie kellett + videó

Nem tudta nyugodt körülmények közepette elhagyni Budapestet csütörtökön Anthony Taylor angol játékvezető, aki szerda este a labdarúgó Európa-liga döntőjében a Sevilla–AS Roma mérkőzést vezette. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren Taylor a fináléban 11-es párbajban alulmaradó olasz csapat szurkolóinak „kereszttüzébe” került, s még egy szék is elrepült.

A Sevilla–AS Roma mérkőzés után a sajtótájékoztatón José Mourinho, az olaszok vezetőedzője erős kritikával illette Anthony Taylor ténykedését, később a Puskás Aréna parkolójában pedig káromkodva ment oda hozzá, és „kiba…ott szégyennek” nevezte.

Mourinho, Taylor
Mouronho nem volt elégedett Taylor munkájával

Anthony Taylor nem lett népszerű

Taylor csütörtökön hagyta el Budapestet, de ez nem ment könnyen, mert a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren összetalálkozott az AS Roma szurkolóival, akik szidalmazták. A rendőrségnek kellett közbelépnie, miközben egy szék is elrepült…

Egy időre egy külön helyiségbe kellett menekíteni a játékvezetőt.

Ez pedig még José Mourinho „kifakadása” a Puskás Aréna parkolójában:

Borítókép: Az angol Anthony Taylor játékvezető és az olasz csapat játékosai a labdarúgó Európa-liga döntőjében játszott Sevilla–AS Roma mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.