Csercseszov elmondta, mikor ritkultak meg a találkozásai Kubatovval

Sztanyiszlav Csercseszov személye mindig foglalkoztatja az orosz közvéleményt. Ferencvárosi regnálása alatt is sokszor nyilvánult meg a hazája a sajtójában. Így történt ez most is, a menesztése után is: Csercseszov elmondta, hogy tavaly többször is találkozott Kubatov Gábor klubelnökkel, de ezek a találkozások – nem az ő kezdeményezésére – elmaradoztak az utóbbi időben.

Magyar Nemzet
2023. 07. 25. 10:10
null
Fotó: Molnar Adam
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Tavaly többször is beszéltünk egymással Kubatov Gáborral, de az elmúlt hónapokban már nem volt több találkozó. Néhányszor úgy tűnt, hogy lesznek tervezett megbeszélések, de minden alkalommal lemondták őket – nem az én kezdeményezésemre – fogalmazott a Klaksvík elleni 3-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-selejtező után a Ferencváros labdarúgócsapatának az éléről menesztett orosz edző a Szport Expressz szaklapnak

CSERCSESZOV, Sztanyiszlav
jól érezte magát Magyarországon Fotó: MTI/Illyés Tibor

Csercseszov a feröeri bajnok elleni kínos vereség után kereste fel a klubelnököt a Groupama Aréna páholyában, és akkor közölték vele a menesztéséről szóló hírt. A távozó edző másnap megegyezett a Ferencvárossal az anyagiakról. Mivel 2024-is kötötte szerződés a magyar bajnokhoz, az FTC-nek fizetési kötelezettsége volt, és ebben a kérdésben gyorsan dűlőre jutottak a felek.

A távozó edző – ahogy korábban a Nemzeti Sportnak – ezúttal is megköszönte a klubnak a közös munkát, és újra hangsúlyozta, hogy a másfél éves munkája során remekül érezte magát Budapesten.

A teljes interjú ITT olvasható.

Borítókép: Csercseszov és Kubatov idén már kevesebbszer egyeztetett (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.