Levetkőztették, megkötözték, és kifosztották a PSG válogatott kapusát

Nagyjából ötszázezer eurója bánja a péntek hajnali esetet.

Magyar Nemzet
Forrás: Goal2023. 07. 21. 11:58
Gianluigi,Donnarumma,During,The,Ligue,1,Football,(soccer),Match,Between
2316425663 Fotó: Victor Velter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtámadták és ki is rabolták párizsi otthonában a PSG kapusát, Gianluigi Donnarummát és élettársát péntek hajnalban – bukkant rá a Mandiner a Goal cikkére. Sajtóhírek szerint a párt levetkőztették és megkötözték, a számítások szerint nagyjából ötszázezer eurós kár érte őket. 

Úgy tudni, a párnak nem sokkal hajnal fél négy előtt sikerült kiszabadulni, akkor egy közeli hotelbe indultak. A helyi rendőrséget onnan értesítették, és gondoskodtak a párról, akik sokkos állapotban voltak.

Írnak arról is, hogy végül a 24 éves olasz válogatott kapust és élettársát is kórházba kellett szállítani. 

Megjegyzik azt is, hogy Gianluigi Donnarumma a PSG színeiben eddig összesen 72-szer lépett pályára, és két Ligue 1-es bajnoki címet is nyert, de az idei átigazolási időszakban elég sok rejtély övezte Donnarumma jövőjét.

Borítókép: Gianluigi Donnarumma (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.