Norris darabokra törte Verstappen herendi trófeáját a dobogón + videó

Malőr történt a 38. Formula–1-es Magyar Nagydíj dobogóján: a második helyezett Lando Norris az ünneplés hevében kicsit figyelmetlen volt, amit a futamgyőztesnek, Max Verstappennek járó herendi trófea sínylett meg.

2023. 07. 23. 17:56
Lando Norris
McLaren's British driver Lando Norris reacts as he speaks to the media after winning second place at the Formula One Hungarian Grand Prix at the Hungaroring race track in Mogyorod near Budapest on July 23, 2023. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nagydíj legjobbjait ezúttal is a méltán híres herendi trófeákkal díjazták, amiket általában a pilóták nagy becsben tartanak. Nem úgy Lando Norris (McLaren), aki a második helyen futott be a Hungaroringen, így a futamgyőztes és a harmadik Sergio Pérez (mindkettő Red Bull) mellett ő is a dobogón ünnepelt. A brit pilóta úgy nyitotta ki a pezsgősüvegét, hogy hozzácsapta azt a dobogó legfelső fokához, ahol Verstappen trófeája pihent éppen, amíg az ütés következtében le nem esett és össze nem tört.

Norris túlságosan nem zavartatta magát, egyszer visszapillantott a romokra, majd tovább pezsgőzött. Talán ha Norris tud róla, hogy egy ilyen trófea előállítása fél évet vesz igénybe, figyelmesebb lett volna. Így viszont a Red Bull még hosszú ideig várakozhat a történelmi díjára.

Íme az Origó videója:

Végül a két pilóta együtt nevetgélt a történteken:

Borítókép: Lando Norris (Fotó: AFP/Kisbenedek Attila)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.