Ramírez! Ramírez! – skandálta a Fradi-tábor + videó

Cristian Ramírez ott folytatta a Ferencvárosban, ahol hét éve abbahagyta. Az ecuadori balhátvéd góllal tért vissza, már a Shamrock Rovers elleni Konferencia-liga-mérkőzésen kiderült, nagy erőssége lehet a Fradinak.

Magyar Nemzet
2023. 07. 28. 10:44
cristian ramírez
Budapest 20230727 Labdarúgás FTC-Shamrock-Rovers Konferencia Liga Fotó:Árvai Károly/Nemzeti Sport Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tényleg, mintha mi sem történt volna hét év alatt. Cristian Ramírez ugyanúgy, fáradhatatlanul robogott a bal oldalon, mint hét-nyolc évvel ezelőtt, amikor először volt a Ferencváros játékosa. Illetve mégsem. Az ecuadori futballista immár jobb lábbal is veszélyes, így szerezte a Ferencváros második gólját a Shamrock Rovers ellen.

cristian ramírez
Cristian Ramírez jobblábas lövése, amiből gól született. Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly

Időről időre mindig felvetődött, hogy Ramírez visszatér a Fradiba a Krasznodartól, az orosz–ukrán háború kitörése után ez még inkább időszerűvé vált. Ramírez megérkezett. Sőt, nyugodtan fogalmazhatunk úgy, ahogy ő maga: hazatért. Hiszen a felesége magyar, s hát így a három gyereke is magyar.

 

Cristian Ramírez hazatért

A gólja után a Fradi-tábor a nevét skandálta, miként az alábbi videóban is látható, Cristian Ramírez maga pedig boldogan nyilatkozott.

– Nem értem, miért beszél angolul, miért nem csak magyarul? – tréfálkozott a FradiMédia riporterével, aztán angolul folytatta a nyilatkozatát:

– Nagyon boldog vagyok, hálás mindenkinek, a szurkolóknak, az egész Fradinak, az elnöktől kezdve mindenkinek, aki a csapatnál, a klubban dolgozik. Köszönet a szurkolásért, nagyon boldog vagyok, hogy hazatérhettem, hiszen ez az otthonom. Nyolc éve kerültem ide, de most is emlékszem azokra az időkre. Ez volt az első meccsem, fantasztikus volt. Csak tettem a dolgomat, ahogy mindig, mindent beleadtam a pályán, igyekeztem segíteni a csapatot, ez számomra a legfontosabb. Mindenki jó teljesítményt nyújtott, és sikerült nyerni. Ez csak a kezdet, így kell folytatnunk.

 

Borítókép: Cristian Ramírezt szeretettel fogadták a fradisták (Nemzeti Sport/Árvai Károly)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.