A viharkárok miatt elhalasztják a Honvéd születésnapi ünnepségét

A péntek éjszaka lecsapó vihar Kispestet és a Bozsik Arénát sem kímélte, a stadion főépülete és a lelátórész több helyen is beázott, megrongálódott. Ezért és a vasárnapra várható viharos, esős időjárást figyelembe véve a Budapest Honvéd klubvezetősége úgy döntött, hogy későbbi időpontra halasztja a klub 114. születésnapi ünnepségét.

Magyar Nemzet
2023. 08. 06. 7:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Folyamatosan dolgozunk annak érdekében, hogy nézők előtt fogadhassuk a Kozármislenyt, a szombat esti helyzet szerint az VIP-részt és a Skyboxot le kell zárni (vendégeink a D lelátón kapnak helyet), viszont a B és a C lelátón fogadhatunk szurkolókat, de szeretnénk felhívni a figyelmetek arra, hogy a büfé korlátozott kapacitással üzemel majd – olvasható a Honvéd közleményében.

Az eredeti tervek szerint a Honvéd ma számos programmal az első hazai, a Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzésen ünnepelte volna meg a kispesti futball fennállásának 114. évfordulóját. A vihar közbeszólt, az új időpontot egyelőre nem nevezte meg a fővárosi, NB II-es egyesület.

Borítókép: Később ünnepelhetnek (Fotó: Honvédfc.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.