Sigér összeteszi a két kezét, ha a Fradi a főtáblára jut + videó

Sigér Dávid, a Ferencváros futballistája csapata 4-0-s győzelme után is megdicsérte a Zalgiris Vilniust, amely jó taktikával rukkolt elő, és a Konferencialiga rájátszásának csütörtöki, első mérkőzésén olykor nagyon megnehezítette a magyar bajnok dolgát. A magyar válogatott középpályás természetesen örül, hogy fölényes siker után készülhetnek a visszavágóra, pedig az első félidőt követően még ők sem számítottak rá, hogy a folytatásban gólzápor lesz.

Magyar Nemzet
2023. 08. 25. 8:23
Sigér Dávid
Sigér Dávid Fotó: fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A döcögősebb első félidő után kiszakadt a gólzsák Vilniusban, és a Ferencváros 4-0-ra ütötte ki a Zalgirist a Konferencialiga selejtezőjének utolsó fordulójában. Sigér Dávid a mérkőzést követően elárulta, társaival evés közben jött meg igazán az étvágyuk.

– Olyan meccsre számítottunk, mint amit az első félidőben láttunk, és úgy gondoltuk, ha egy-két gólos különbséggel megyünk haza, az jó eredmény lesz. Az eredményesség terén sikerült jobbat kihoznunk a mérkőzésből, mint amivel előzetesen elégedettek lettünk volna. De ez a meccs közben is alakult, mert éreztük, hogy megfogtuk az ellenfelet. A második gól után mondtuk egymásnak, hogy rúgjunk még ezen a mérkőzésen annyi gólt, amennyit csak tudunk, mert éreztük, hogy még sikerülhet. A következő mérkőzésre pedig sokat jelenthet a néhány extra gól. Tanulságos mérkőzés volt, az ellenfélnek voltak jól megvalósított elképzelései, főleg az első félidőben, akkor nehéz volt reagálni. Örülök neki, hogy az ő hibáikat ki tudtuk használni és élesek voltunk – nyilatkozta az Origónak a zöld-fehérek játékosa.

A magyar válogatott középpályás egyetértett Máté Csaba, a Ferencváros vezetőedzőjének korábbi nyilatkozatával, miszerint a Zalgiris Vilnius volt a magyar bajnok legkeményebb ellenfele a Konferencialiga selejtezőjében. Sigér elsősorban a litvánok taktikáját dicsérte, és elmondta, olykor a szerencsén is múlott, hogy a hazaiak nem jutottak el a támadások befejezésééig. 

A 32 éves futballista hozzátette, a KÍ Klasvík elleni váratlan pofon után hálásnak kell lenniük azért is, ha a Fradi a Konferencialiga csoportkörébe jut. Erre jövő csütörtökön kerülhet sor, akkor rendezik a párharc második felvonását.

Borítókép: Sigér Dávid (jobbra) a vilniusi mérkőzésen (Forrás: Fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.