Lionel Messi egy igazán különleges kastélyt vásárolt Floridában + videó

A nyár óta az Egyesült Államokban, az Inter Miami csapatában futballozó Lionel Messi Floridában bővítette az ingatlanportfólióját. Már eddig is volt Miamiban egy kilencmillió dollár értékű luxuslakása, s hétfőn kiderült, hogy 10,8 millió dollárért vásárolt egy vízparti kastélyt is. Lionel Messi lakhelye negyedóra autóútra van csapata stadionjától, de akár motorcsónakon is távozhat otthonról.

2023. 09. 12. 9:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem meglepő, hogy szülőhazájában, Argentínában, Rosarióban rendelkezik luxusingatlannal, miként Barcelonában is, ahol a legnagyobb sikereit érte el. A hétszeres aranylabdás világbajnok a nyár óta az Inter Miami játékosa, de Floridában már azelőtt vásárolt ingatlant, hogy a tengerentúlra igazolt, bevallottan tervezgette az amerikai életet. Azzal együtt, hogy a barcelonai letelepedés is mindig képben volt nála.

Lionel Messi
Lionel Messi megtalálta a számításait Miamiban (Forrás: Inter Miami/Twitter)

Messi Miamiban már eddig is egy kilencmillió dollár értékű luxuslakás birtokosa volt, hétfőn pedig kiderült, hogy 10,8 millió dollárért vásárolt egy kastélyt is. Ez közvetlenül a tengerparton található Fort Lauderdale-ben, s csak negyedórányi autóútra van az Inter Miami stadionjától és edzőközpontjától. Tízezer négyzetméteres, tíz hálószobája, kilenc fürdőszobája van, „természetesen” úszómedence, valamint három garázs is tartozik hozzá, de két mólója is van, így Messi akár motorcsónakon is elhagyhatja.

Borítókép: Lionel Messi akár motorcsónakon is távozhat otthonról (Forrás: Twitter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.