Kerkez Milos ezért lehet sokkal boldogabb most, mint Szoboszlai Dominik + videó

A Premier League hét végi fordulójában a Liverpool 2-1-re nyert a Crystal Palace otthonában, Szoboszlai Dominik csapata a tabella élére ugrott, és a mai eredményektől függetlenül ott is marad. De aligha tévedünk azzal, hogy Szoboszlainál most sokkal boldogabb Kerkez Milos, akinek nagy érdemei vannak abban, hogy a Bournemouth idegenben 3-0-ra kiütötte a Manchester United csapatát.

2023. 12. 10. 10:43
English Premier League - Manchester United vs AFC Bournemouth
epa11019431 Antony of Manchester United (C) in action with Milos Kerkez of AFC Bournemouth during the English Premier League match between Manchester United and AFC Bournemouth in Manchester, Britain, 09 December 2023. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, 'live' services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: PETER POWELL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szoboszlai Dominink kezdőként a 73. percig volt a pályán a Liverpool csapatában, s amikor Jürgen Klopp lecserélte, még a Crystal Palace vezetett 1-0-ra, de a Vörösök 2-1-re fordítottak, a győztes góljuk a 91. percben született. Klopp nem volt elégedett együttese játékával, a mérkőzés után megfogalmazott kritikáját értelmezhetjük úgy, hogy az Szoboszlainak is szólt. Honfitársunknak a labdarúgás statisztikájával foglalkozó, mértékadó WhoScered portál 6,2-es osztályzatot adott, a kezdők közül csak hárman kaptak alacsonyabbat, s Klopp mindegyiküket lehívta a pályáról. 

Szoboszlai
most csak 6,2-es osztályzatot kapott Forrás: WhoScored.com

Szombaton a Bournemouth hatalmas meglepetést okozva 3-0-ra nyert a Manchester United otthonában, a vendégeknél kezdőként végig a pályán volt, és remekül játszott a balhátvéd posztján, ahol Antony és McTominay vezette a házigazda akcióit. Kerkezt 7,1-re értékelte a WhoScored, s igaz, hogy ezzel is csak két csapattársát előzi meg, de a MU-ból Reguilónt leszámítva mindenkinél jobban teljesített.

Forrás: WhoScored.com

Kerkez a találkozó után nagy boldogságának hangot adva négy fotót is megosztott a közösségi oldalán:

A találkozó összefoglalója:

Borítókép: Kerkez Milos biztos pont volt a Bournemouth védelméen, itt Antonyt tartóztatja fel (Fotó: EPA/Peter Powell)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.