Kubatov Gábor megkapta a legszebb karácsonyi ajándékot

Amint lefújták a Ferencváros–Fiorentina mérkőzést, Kubatov Gábor, az FTC elnöke máris boldogan posztolt a Facebook-oldalán. Az olasz csapat elleni 1-1-es döntetlennel, a továbbjutással a Fradi megmentette hektikus őszi szezonját.

2023. 12. 14. 21:07
Fradi, Fiorentina
Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kupatavasz veretlenül! – Kubatov Gábor tömören csupán ennyit írt Facebook-posztjában. Ebben a két szóban tényleg minden benne van. A Fiorentina elleni 1-1-es döntetlennel a Fradi a második helyen végzett a Konferencialiga F csoportjában, s várhatja a hétfői sorsolást, a tavaszi folytatást.

Hosszú, fárasztó, nehéz és hullámzó őszön van túl az FTC, de a végül szinte minden jól alakult, a legfontosabb célt elérte. Egy mérkőzés persze még hátra van, a címvédő vasárnap a ZTE-t fogadja az NB I-ben. Utána tényleg jöhet a megérdemelt pihenés.

Kubatov Gábor egy hangulatos videóval is kedveskedett a Fradi szurkolóinak.

Borítókép: Varga Barnabás köszönti Zachariassent a gólja után (Fotó: Fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.