Marco Rossi Olaszországból üzent: Megvédjük nemzeti színeinket!

Labdarúgó-válogatottunk szövetségi kapitánya, Marco Rossi családjával szülőhazájában, Olaszországban ünnepli a karácsonyt. A szakvezetőnek ez az első karácsonya, amelyet már magyar állampolgárként is megélhet.

2023. 12. 25. 8:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az október elején magyar állampolgárságot kapott Marco Rossi felesége, Mariella, valamint gyermekik, Simone és Gaia társaságában a közösségi oldalán magyarul üzent a szurkolóknak – szúrta ki a Metropol.

„Újra itt a karácsony, és mint mindig, azt kívánom Nektek, töltsétek az ünnepeket békében és nyugalomban a szeretteitek körében. Sikerekben gazdag év van mögöttünk, mely biztosította az Eb-re való fontos kijutást! Biztos vagyok abban, hogy kiteszünk magunkért, hogy megvédjük nemzeti színeinket! Hajrá, Magyarország és boldog karácsonyt!” – posztolta a Facebookon Marco Rossi, aki idén veretlenül vezette ki nemzeti csapatunkat a jövő évi, németországi Európa-bajnokságra.

 

Borítókép: Marco Rossi családja társaságában (Forrás: Facebook/Marco Rossi)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.