Mit csinál majd Harry Kane karácsonykor? A volt csapattársain röhög

Harry Kane-nek idén szokatlan karácsonya lesz. A pályafutása túlnyomó többségét Angliában eltöltő csatár a nyártól a Bayern München játékosa, így a Bundesliga téli szünetében feltett lábakkal figyelheti, ahogy korábbi csapattársai az ünnepek alatt is a labdát kergetik.

2023. 12. 21. 14:39
UEFA Champions League - Bayern Munich training Harry Kane
epa10933993 Munich's Harry Kane reacts during team's training session in Munich, Germany, 23 October 2023. Bayern Munich will face Galatasaray SK in a UEFA Champions League group stage soccer match on 24 September. EPA/ANNA SZILAGYI Fotó: ANNA SZILAGYI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2004-től 2023 nyaráig a Tottenham Hotpsur játékosa volt, így a Premier League-ben eltöltött évei alatt el kellett fogadnia, hogy a karácsony nem a pihenésről szól, mivel az angol élvonalban nincs téli szünet, december 26-án is rendeznek fordulót, majd szilveszterkor, esetleg az új év első napján is.

Ez a karácsony viszont másmilyen lesz a Kane családnál. Az angol csatár ugyanis augusztusban a Bayern Münchenhez igazolt, a Bundesliga pedig január 12-ig leáll, így most neki is lesz téli szünete. Amikor a Német Labdarúgó-szövetség riportere, Patrick Strasser arról kérdezte, milyen tervei vannak erre az időszakra, Kane így felelt: – Alig várom, hiszen nem volt könnyű a feleségemtől és a gyerekeimtől ennyi időt távol töltenem. Majd küldök egy képet a barátaimnak a strandról december 26-án – viccelődött az angol válogatott csapatkapitánya.

Borítókép: Harry Kane (Fotó: EPA/Anna Szilagyi)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.