Ronaldo csókokkal üdvözölte a Messit éltető szurkolókat + videó

Cristiano Ronaldónak nem sikerült jól a péntek estéje. Nem elég, hogy érvénytelenítették a portugál futballista gólját, csapata, az al-Nasszr 3-0-ra kikapott a nagy rivális al-Hilaltól a szaúdi bajnokságban, ráadásul a sztárjátékosnak még a szurkolók piszkálódását is el kellett viselnie. Ronaldo ezúttal megbirkózott a feladattal.

2023. 12. 02. 11:12
Cristiano Ronaldo
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo reacts during the Saudi Pro League football match between Al-Hilal and Al-Nassr at the King Fahd International Stadium in Riyadh on December 1, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken fontos rangadóra került sor a szaúdi bajnokságban. Az előző kiírásban bronzérmes, jelenleg listavezető al-Hilal a második al-Nasszrt fogadta. Az első félidőben egyik csapat sem került közelebb a győzelemhez, viszont az ellenfél szurkolóihoz igen. Az ő heccelésére nevét skandálta a nézősereg, amire válaszul a portugál csillag mosolyogva, csókokat dobálva vonult be az öltözőbe.

Ronaldónak a meccs végén már aligha volt kedve viccelődni. A második félidőben les miatt érvénytelenítették egy gólját, az általa követelt tizenegyest nem ítélték meg neki. Mindezek tetejébe az al-Hilal három gólt is szerzett, miközben az al-Nasszr egyet sem, így előbbi előnye tizenöt forduló után hét pontra hízott a tabella élén. 

Borítókép: Cristiano Ronaldo nem akarta elhinni a történteket (Fotó: AFP/Fayez Nureldine)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.