A Liverpool legendája szerint Szoboszlai olyat tud, mint Cristiano Ronaldo + videó

Cristiano Ronaldo jutott eszébe Szoboszlai Dominik West Ham United elleni bombagóljáról a Liverpool egyik legnagyobb legendájának. Jamie Carragher azt is megmondta, hogy emlékei szerint a portugál klasszis mikor lőtt hasonló gólt. Szavazzon, döntse el, hogy Szoboszlai vagy Ronaldo gólja volt-e szebb!

2023. 12. 22. 10:33
Ronaldo és Szoboszlai
Ronaldo és Szoboszlai Forrás: EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jürgen Klopp is dicsérte látványos gólját a West Ham elleni szerda esti Ligakupa-meccsen, amelyet hazai pályán 5-1-re megnyert a Liverpool, s bejutott a sorozat elődöntőjébe. Jamie Carragher szerint Szoboszlai bombagólja hasonlított egy 2008-as találatára.

English Premier League - Crystal Palace vs Liverpool
Szoboszlai Dominik Ronaldo-szerű gólt lőtt a Liverpool legendája szerint. Fotó: EPA/Daniel Hambury

– Majdnem Cristiano Ronaldo-szerű volt, ahogyan eltalálta a labdát – idézte a Liverpool legendáját a Daily Mail cikke. Carragher tudja, mit beszél, hiszen 737 meccsen viselte a Liverpool mezét, amivel a klub valaha volt második legtöbbször bevetett futballistája, még Steven Gerrard is mögéje szorul a sorban.

Carragher azt is elárulta, hogy Szoboszlai lövése Ronaldo egy legendás góljára emlékezteti. Az ötszörös aranylabdás portugál klasszis 2008-ban, még a Manchester United sztárjaként a Portsmouth kapuját vette be szabadrúgásból, erre a találatra gondolt Carragher.

 

Szoboszlai West Ham elleni gólja:

 

Cristiano Ronaldo 2008-as bombája:

Szavazzon, ön szerint melyik találat volt a szebb!

Köszönjük válaszát!

Szoboszlai vagy Ronaldo gólja a szebb?

  • 70%
  • 30%

Szoboszlai példaképe Ronaldo volt gyerekkorában, többször elmondta, hogy a portugál munkamorálja őt is inspirálta. Ebben a tekintetben is jóleshet neki a hasonlat.

Borítókép: Szoboszlai Dominik és Cristiano Ronaldo között párhuzamot húzott a Liverpool legendája (Fotó: EPA/Rodrigo Antunes és EPA/Guillaume Horcajuelo)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.