Válogatottunk segédedzője a félpályáról pipálta le a játékosokat + videó

A csütörtök esti Európa-bajnoki selejtező előtt délben edzett a magyar férfi-kosárlabdaválogatott Reykjavíkban. Könnyű, átmozgató, amolyan tizenkettő egy tucat edzés volt ez, de csak a végéig. Akkor a felezővonaltól kellett a kosárba találni, és egy nem várt ember lépett elő főszereplővé: Sabáli Balázs, a szövetségi kapitány egyik segítője.

2024. 02. 22. 15:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Izland ellen kezdi meg az Európa-bajnoki selejtezőket a magyar férfiválogatott. A mérkőzés csütörtökön este lesz, előtte délben átmozgató edzést tartott Gasper Okorn szövetségi kapitány, amelynek a végén nem volt egyszerű a feladat: a felezővonaltól kellett a gyűrűbe találni. Ez mindig jó alkalmat kínál az ugratásokra, és ezúttal volt is miért cikizniük egymást a játékosoknak, ugyanis igen csak pontatlanul céloztak. Ezt unta meg Sabáli Balázs, Gasper Okorn egyik segítője, aki egyszer csak odasétált a vonalhoz a kezdőkör közepébe, és szokatlan stílusban alulról, egy kézzel (!) dobta el a labdát, amely csont nélkül hullott gyűrűbe!

Borítókép: A magyar válogatott déli edzése az üres reykjavíki csarnokban (Fotó: MKOSZ/Girgász Péter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.