Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Ilyen öngól létezik?! Gazdag Dániel közelről láthatta + videó

Az észak-amerikai labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján Gazdag Dániel két gólpasszal járult hozzá csapata, a Philadelphia Union győzelméhez, amely azonban egy komikus öngóllal is témát szolgáltatott.

2024. 02. 21. 12:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Philadelphia Union 3-2-re nyert a Costa Rica-i Saprissa vendégeként, s a csapata második és harmadik találat előtt is az argentin Julian Carranzát szolgálta ki. A meccsen azonban 1-0-ra a hazaiak vezettek, mégpedig egy elképesztő öngóllal. A norvég Jakob Glesnes az ellenfél egyik játékosától szorongatva a félpálya közeléből hazaadta a labdát, de a jamaicai Andre Blake kapus a 16-oson belül nem kézzel akarta megfogni a labdát, hanem mellel levenni, és ebből komikus öngól született. Glesnes 2022-ben az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legjobb védője volt, de ez az öngól nem csak az ő lelkén szárad.

A találkozó összefoglalója:

A nyolcaddöntőbe kerülésért zajló párharc visszavágója egy hét múlva lesz Philadelphiában, a továbbjutóra a következő körben a mexikói Pachuca vár.

A Union az MLS idei szezonját vasárnap hazai pályán a Chicago Fire ellen kezdi.

 

Borítókép: Gazdag Dániel remekül játszott (Forrás: X/Philadelphia Union)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.