Marco Rossi csapata Málta helyett erősebb ellenféllel játszik

Málta helyett Izrael ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését a nyári labdarúgó Európa-bajnokság előtt a magyar labdarúgó-válogatott.

Forrás: MTI2024. 02. 19. 13:42
ROSSI, Marco
Belgrád, 2023. szeptember 7. A magyar válogatott játékosai és Marco Rossi szövetségi kapitány (k) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzés után a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én. A magyar csapat 2-1-re nyert. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ-nek) az X közösségi oldalon megjelent hétfői hírében az áll, hogy a június 8-i találkozó a tervek szerint Debrecenben lesz. Az izraeliek márciusban pótselejtezőt játszanak, ott dől el, hogy kijutnak-e a németországi kontinensviadalra.

Azt már korábban közölték, hogy szövetségi kapitány csapata március 22-én Törökországot fogadja a Puskás Arénában, négy nappal később pedig a koszovói válogatott lesz az ellenfél, szintén hazai pályán.

A magyar együttes aztán június 4-én Dublinban Írországgal mérkőzik meg, ezután következhet az utolsó felkészülési meccs Izraellel.

Magyarország a június 14-én kezdődő Eb-n a skótok és a svájciak mellett a házigazda németekkel találkozik a csoportkörben.

Borítókép: A magyar válogatott játékosai és Marco Rossi szövetségi kapitány a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia–Magyarország mérkőzés után a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én. A magyar csapat 2-1-re nyert (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.