Neymar és Ronaldo is a születésnapját ünnepelte – egyiküknél elképesztő buli volt

Mondhatjuk, hogy február 5., tegnap ünnep volt a labdarúgásban – három klasszis számára feltétlenül: Cristiano Ronaldo a 39., Neymar a 32., a már visszavonult Carlos Tévez a 40. születésnapját ünnepelte. Neymar hatalmas bulit csapott, Ronaldo azonban ezen a napon is az edzésre koncentrált.

2024. 02. 06. 10:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 76-szoros argentin válogatott Carlos Tévez 2021-ben hazájában, a Boca Juniors csapatában fejezte be a pályafutását, de állt a Manchester City, a Manchester United és a Juventus alkalmazásában is, és az MU-val BL-győztes lett. A támadó pályafutása során 719 meccsen 268 gólt szerzett. A csak egy évvel fiatalabb, 205-szörös portugál válogatott, ötszörös aranylabdás, ötszörös BL-győztes (Real Madrid: 4, Manchester United: 1) még nagyon is aktív. Szaúd-Arábiában az al-Nassr csapatában szórja a gólokat. 1198 meccs – 867 gól ez a statisztikája. S említsük meg, hogy a 2008-as BL-döntőben, amelyben a Manchester United 11-esekkel legyőzte a Chelsea-t, Ronaldo és Tévez csapattársak voltak. A rendes játékidőben (1-1) Ronaldo szerezte az MU gólját, viszont a  ráadásban a büntetőjét elhibázta, Tévez belőtte a magáét. A 128-szoros brazil válogatott (708 meccs/436 gól) egyszer nyert BL-t, a Barcelonával, és Ronaldóhoz hasonlóan jelenleg ő is egy szaúdi csapat, az al-Hilal játékosa, ahova tavaly került, de csak három meccsen lépett pályára, már régóta sérült.

Ronaldo, Neymar, Tévez
Ronaldo, Neymar és Tévez akár együtt is ünnepelhetett volna Forrás: X/ B/R Football

Tévez-gólok:

Egy remek videó Ronaldóról:

Neymar párja, Bruna Biancardi tavaly októberben világra hozta kislányukat – aki a Mavie nevet kapta –, és a labdarúgó most hatalmas partit szervezett, hogy a barátaival és a családjával ünnepelhessen. Neymar Instagram-oldaláról azt is megtudhatjuk, hogy ez többnapos buli volt, már szombaton elkezdődött.

Ronaldo a születésnapján edzéssel ünnepelt

Cristiano Ronaldo egyelőre nem számolt be a közösségi oldalain arról, hol ünnepelte a születésnapját. Viszont az al-Nassr X-oldalára hétfőn kikerült egy videó. Ezen az látható, hogy Ronaldo sérülése után edzésbe állt. Felköszöntötték, tortát is kapott, majd azt mondta a társainak, hogy akkor kezdődhet az edzés…

 

Egy török rajongója viszont Isztambulban nem akármilyen köszöntést választott:

Ronaldo, Neymar, Tévez – és a többiek

Cikkünk végén pedig említsük meg, hogy a három említett klasszis mellett tegnap még a labdarúgás jó néhány kiválósága ünnepelte a születésnapját:

Borítókép: Neymar 32 éves lett (Forrás: Instagram/neymarjr)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.