Szoboszlai aranyos farsangi meghívót kapott, büfé is lesz! + fotó

Szoboszlai Dominik meghívót kapott egy kisfiútól az iskolai farsangra. De vajon az Arsenal és a Burnley elleni Premier League-meccsek között feltűnik-e az alig kétezer fős Perbálon a Liverpool és a magyar válogatott sztárfutballistája? És Szoboszlai vajon minek öltözne be?

2024. 02. 02. 16:39
English Premier League - Liverpool vs Chelsea
epa11116857 Liverpool's manager Jurgen Klopp (L) talks with Dominik Szoboszlai (R) during the English Premier League soccer match between Liverpool FC and Chelsea FC, in Liverpool, Britain, 31 January 2024. EPA/ADAM VAUGHAN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, 'live' services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: ADAM VAUGHAN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Büfé is lesz!” – nyomatékosította a kisfiú a meghívójának a végén, amelynek címzettje nem más, mint E szerint a Liverpool középpályását szeretettel várják a perbáli Kis-forrás Német Nemzetiségi Általános Iskola farsangi mulatságára február 9-én. Délutáni buli lesz, lámpaoltás 19 órakor.

Az aranyos meghívó is jelzi, Szoboszlai mostanra valódi példakép lett, a gyerekek arról álmodoznak, hogy találkozhatnak vele. A Liverpool menetrendjét elnézve, a perbáli látogatáshoz Jürgen Klopp engedélyére is szükség lesz, hiszen Szoboszlai klubja öt nappal az Arsenal elleni vasárnapi rangadó után és egy nappal a Burnley elleni újabb fontos Premier League-meccs előtt lesz éppen.

Azért mi is kíváncsiak lennénk, hogy ha úgy hozná az élet, Szoboszlai milyen jelmezt öltene a perbáli farsangon. Ha más nem, valaki csak beöltözik Szoboszlainak!

Borítókép: Szoboszlai Dominiket vajon elengedné Jürgen Klopp a perbáli farsangra? (Fotó: EPA/Adam Vaughan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.