Valter Attila óriási bukással kezdett különleges kerékpárján + videó

Hétfőn kezdődött a hét szakaszból álló kerékpáros UAE Tour. Ez Valter Attila idei első versenye, s a Visma–Lease a Bike magyar kerekese a holland sztárcsapat versenykeretének első számú hegyimenőjeként érkezett az Egyesült Arab Emírségekbe. Valter Attila első versenynapja azonban nem alakult jól új, különleges kerékpárján ő is belekeveredett a célegyenesben történt tömegbukásba.

2024. 02. 19. 14:01
Valter Attila Abu-Dzabi UAE
Fotó: Facebook/Attila Valter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

rögtön idei első versenyén komoly bizalmat kapott: ő a holland sztárcsapat, a szponzori háttér változása miatt immár Visma–Lease a Bike néven futó sor első számú hegyimenője az UAE Touron. Az első szakaszon történt bukás után azonban kérdéses, hogy Valter Attila élni tud-e a lehetőséggel, a magyar kerékpáros a csípőjét fájlalta nagy esése után.

Valter Attila különleges kerékpárja UAE Tour
Valter Attila idei különleges kerékpárja, piros-fehér-zöld motívumokkal. Forrás: Facebook/Attila Valter

A magyar kerékpárosnak nem az első szakasz lett volna a legfontosabb, a sík etap a tömegbukás ellenére is a sprinterekről szólt, a belga Tim Merlier (Soudal–Quick Step) volt közülük a leggyorsabb.

 

Valter Attila bukott, majd átestek rajta

Miközben azonban a sprinterek vetélkedtek a szakaszsikerért, mögöttük óriási tömegbukás árnyékolta be az első szakaszt.

Valter Attila a kordon mellett próbálta kikerülni a balesetet, de egy elé kerülő kerékpáron átesett, majd a nem kívánt szaltó után Valteren is átesett a mögötte hajtó versenyző.

Valter Attila gyorsan felpattant, de a csípőjét fogta, mielőtt begurult a célba új, piros-fehér-zöld motívumos kerékpárjával.

 

Borítókép: Sajnos a nyitószakasz végén nem volt oka mosolyogni a magyar kerekesnek (Forrás: Facebook/Attila Valter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.