Góllal válaszolt Marco Rossi kritikájára a magyar válogatott csatár + videó

A válogatott szünet után az Egyesült Államokban is folytatódott a labdarúgóélet, Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union például a Minnesota United ellen lépett pályára, s nyert 2-0-ra szombaton, vendéglátóként. A Marco Rossi által kritizált magyar csatár góllal vette ki a részét a sikerből.

2024. 03. 31. 13:54
Gazdag Dániel (balra) és Kerkez Milos a magyar labdarúgó-válogatott edzésén. Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Dani többször is kapott lehetőséget. Nem szívesen beszélek külön-külön játékosokról, de róla kérdeztek, szóval elmondom, hogy tőle többet várok. Kap játékperceket, de ma nem játszott jól. Talán mást várunk el tőle, mint a klubjában. Ez részben taktikai probléma – nyilatkozta a magyar válogatott szövetségi kapitánya , még kedden, miután a nemzeti tizenegy – a 45 percet játszó Gazdaggal a soraiban – 2-0-ra legyőzte Koszovót felkészülési mérkőzésen. Erre a lehető leghatásosabb módon reagált a 24-szeres válogatott csatár, miután a visszatérését követően azonnal betalált az észak-amerikai bajnokságban.

Marco Rossi nem volt megelégedve Koszovó elleni játékáva (Fotó: Koszticsák Szilárd)

 

Ez volt a harmadik Gazdag-gól

A Minnesota elleni találkozón Gazdag Dániel kezdőként 89 percet játszott, a 16. percben, egy szöglet után közvetlen közelről talált a hálóba. Együttese a hajrában tette biztossá a győzelmét, ezzel pedig továbbra is veretlen: az Unionnak öt forduló alatt három döntetlen mellett a szombati volt a második győzelme. A Budapest Honvéd színeiben korábban magyar bajnoki címet és Magyar Kupát is nyert Gazdag negyedik bajnokiján harmadszor volt eredményes.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.