Extázisban ünnepelt a magyar válogatott, íme, az öltözői beszéd! + videó

A magyar férfikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Chema Rodríguez nagyon megdicsérte csapatát a sikerrel vett olimpiai kvalifikációt követően, az öltözői ünneplésről videófelvétel is készült. Nézze meg ön is cikkünkben!

2024. 03. 18. 14:59
BARTUCZ László
Tatabánya, 2024. március 17. Bartucz László (k) ünnepel, miután a magyar válogatgott megnyerte a férfi kézilabda olimpiai selejtezõtorna Magyarország - Portugália mérkõzését a Tatabányai Multifunkciós Csarnokban 2024. március 17-én. Olimpiai kvótát szerzett a magyar csapat, mivel 30-27-re legyõzte Portugáliát. MTI/Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint megírtuk, a magyar férfikézilabda-válogatott vasárnap legyőzte Portugáliát, ezzel a tatabányai selejtezőcsoport második helyén zárt, így jogot szerzett arra, hogy részt vegyen a párizsi olimpián. A lefújást követően a szövetségi kapitány, Chema Rodríguez szenvedélyes beszédet intézett a csapattagokhoz az öltözőben.

Magyarország 2012 után vehet részt újra az ötkarikás játékokon, azóta először vette sikerrel a kvalifikációs szakaszt.

Borítókép: Ünnepel a magyar válogatott (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.