A válogatott újabb kulcsembere dőlt ki, és nem játszik Koszovó ellen

A Magyar Labdarúgó-szövetség kedd délután a közösségi oldalán jelentette be, hogy Kerkez Milos kisebb sérüléssel bajlódik, így kihagyja a Koszovó elleni mai felkészülési mérkőzést. Korábban Willi Orbán is ezért hagyta ki a törökök elleni találkozót.

2024. 03. 26. 16:32
MILOS, Kerkez
Kerkez Milos a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzõközpontjában Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MLSZ kedden délután a közösségi oldalán adta hírül, hogy az angol Bournemoth magyar futballistája nem játszik Koszovó ellen. A közlemény szerint a játékos csak kisebb sérüléssel bajlódik, és elővigyázatosságból nem játszatja. A szövetségi kapitány csütörtökön is tett hasonló bejelentést, akkor Willi Orbánról mondta el, hogy óvatosságból nem számít rá Törökország és Koszovó ellen sem, nem akarja kockáztatni, hogy egy apró sérülésből nagyobb legyen egy tét nélküli mérkőzésen.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.