Ellepik a magyarok Kölnt: több ezren jegy nélkül utaznak az Eb-re

Hatalmas volt az érdeklődés a jegyek iránt a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki mérkőzéseire, de csak maroknyi szurkoló jutott belépőhöz. Ennek ellenére magyaroktól lesz hangos Köln június 15-én, mert több ezer, jeggyel nem rendelkező drukker is ott lesz a német városban a Svájc elleni összecsapás idején.

2024. 03. 27. 8:09
A magyar szurkolók nemcsak a Puskás Arénát, hanem Kölnt is megtöltik
A magyar szurkolók nemcsak a Puskás Arénát, hanem Kölnt is megtöltik Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szurkolók nagy része csalódottan vehette tudomásul , hogy nem jutott belépőhöz a magyar labdarúgó-válogatott nyári Európa-bajnoki mérkőzéseire, mivel a 43 ezres kölni stadionba, ahol június 15-én Svájc ellen mutatkozik be csapata, csak tízezer honfitársunk tudott jegyet váltani. De ez nem akadályozza meg a magyar drukkereket abban, hogy a német városba utazzanak.

Sőt a Német Turisztikai Hivatal erre is biztatja őket, hiszen elmondásuk szerint az Európa-bajnokság ideje alatt az egész ország egy hatalmas szurkolói arénává alakul majd át. Boros József, a Tensi Tours, a labdarúgó Eb hivatalos magyarországi utazási irodájának ügyvezetője elmondta, hogy tízezer jegyet kapnak a magyar szurkolók, de meglátása szerint további két-három ezer honfitársunk utazhat még ki kísérőként, belépő nélkül a viadal ideje alatt az érintett német városokba. A szurkolóknak épített kempingben olcsó szállást kínálnak, itt egy sátor is elég lehet annak, aki nem akar sokat költeni a szállásra – írja az Origó.

A magyar válogatott másik két csoportmeccsét – Németország és Skócia ellen – Stuttgartban rendezik meg.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.