Szoboszlai méretes kereszttel a nyakában értékelte a Koszovó elleni meccset

Szoboszlai Dominik örül a Koszovó elleni 2-0-s győzelemnek és a góljának, de az első félidővel nem elégedett. A válogatott csapatkapitánya humorosan megdicsérte Lang Ádámot, a kapuskérdésről azonban nem akart beszélni.

2024. 03. 27. 7:48
SZOBOSZLAI Dominik
Budapest, 2024. március 26. Szoboszlai Dominik gólöröme a Magyarország–Koszovó barátságos labdarúgó-mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. március 26-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Végre használta az eszét – dicsérte Lang Ádámot, aki szenzációs gólpasszt adott Nagy Zsoltnak a második magyar gól előtt. A magyar válogatott csapatkapitánya állta az újságírók rohamát a Koszovó elleni 2-0-s győzelem után, beszélt a saját góljáról is, s azt is láthatjuk, hogy méretes kereszt lógott a nyakában a nyilatkozat közben.

Szoboszlai Dominik, magyar labdarúgó-válogatott, kereszt, Magyarország, Koszovó, Marco Rossi, Lang, Dibusz, Liverpool
Szoboszlai Dominik nyakában egész pontosan két kereszt függött

Csakúgy, mint Marco Rossi, Szoboszlai sem volt elégedett az első félidővel, mint elmondta, a második félidőben viszont jól reagáltak, de maga sem tudja, szünetig mi volt a gond. 

– A csapat egyben van, ez a legfontosabb – dicsérte a társait is.

Szóba került, hogy a válogatott immár tizennégy mérkőzés óta veretlen. Erre Szoboszlai úgy reagált, a főnök, tehát is azt mondta, folytassák, ameddig tudják, amihez ő hozzátette, most már lassan ott tartunk, nem csupán veretlenek akarnak lenni, hanem az a céljuk, hogy minden mérkőzést megnyerjenek.

Elöl, hátul, mindenhol…

Szoboszlai kötetlen szerepben játszott a meccsen, erre elmésen így felelt:

– Elöl, hátul, mindenhol.

Azt, hogy ezúttal kimaradtak a szabadrúgásai, a következővel intézte el:

– Van, amikor bemegy, van, amikor nem.

Kérdezték a kapuskérdésről, hogy Dibusz vagy Gulácsi, amire érthetően így felelt:

– Nem az én döntésem.

 

Liverpoolban is örülnek Szoboszlai sikereinek

Röviden szóba került a Liverpool is, amely a közösségi oldalán ugyancsak beszámolt arról, hogy a magyar válogatott Szoboszlai vezérletével 2-0-s győzelmet aratott Koszovó ellen. A magyar válogatott elmondta, most megy vissza a klubjába, s minden meccsen megpróbál úgy teljesíteni, hogy meghívást kapjon a válogatottba. Szerénységből is jeles.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.