Cristiano Ronaldo nem bírt magával – kiállítás lett a vége + videó

Cristiano Ronaldónak általában nincs sok örömben része, ha csapata, az al-Nasszr az al-Hilallal találkozik. Ez hétfő este sem volt másképp, de a portugál sztár ezúttal nem csak az eredmény miatt bánkódhatott.

2024. 04. 09. 7:46
Talán nem ártott volna, ha Cristiano Ronaldo (sárgában) egy kis vízzel lehűti magát
Talán nem ártott volna, ha Cristiano Ronaldo (sárgában) egy kis vízzel lehűti magát Fotó: AFP/Anadolu/Waleed Zein
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az al-Hilalt augusztus óta egy csapat sem tudta legyőzni, az al-Nasszrnak pedig még 2023 januári leigazolása előtt sikerült utoljára nyernie a rivális ellen – 2021 decemberében. A portugál sztár pedig hiába szállítja futószalagon a gólokat Szaúd-Arábiában (ebben az idényben 37 meccsen 36-nál jár), trófeához eddig nem segítette új klubját, amely a 2020–21-es idényben nyerte meg a Szaúdi Szuperkupát, azóta vár az újabb nagy sikerre.

Nos, hétfő este mindkét rossz széria tovább folytatódott. Az al-Hilal – minden meccset figyelembe véve – zsinórban ötödször múlta felül az al-Nasszrt, utóbbi szempontjából pedig a 2-1-es vereség azt is jelenti, hogy Cristiano Ronaldóék az elődöntőben kipottyantak a szuperkupából, tehát a trófea továbbra is álom marad.

Először az al-Nasszr talált be, de Otavio gólját les miatt nem adták meg. Ronaldóban már ekkor felment a pumpa, addig reklamált, amíg sárga lapot nem kapott. Aztán a második félidő még ennél is rosszabb volt. Az al-Hilal a 72. percben már 2-0-ra vezetett, a veterán támadó hangulatán ez sem segített, végül egy könyöklés formájában adta ki magából a dühét, amiért piros lap lett a jutalma a 86. percben.

Mondanunk sem kell, ő nem igazán értett egyet a döntéssel, az öklét a játékvezető irányába emelte:

Az exliverpooli aztán még a 99. percben betalált, de ez már nem segített a csapaton, így az al-Nasszr kiesett.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.