Életre szóló emlékkel gazdagodott a Fradi labdarúgója + videó

Hatodik bajnokiján megszerezte első magyarországi gólját a Ferencváros télen igazolt játékosa, az örmény válogatott Edgar Szevikjan, akinek szépségdíjas találata három pontot ért szerda este a Diósgyőr ellen. A futballista a lefújás után boldogan értékelt.

2024. 04. 11. 8:25
Szevikjan első gólöröme a Ferencváros futballistájaként. Fotó: fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint megírtuk, a Ferencváros 2-1-re verte meg a Diósgyőrt az NB I 21. fordulójából elhalasztott, szerdán pótolt mérkőzésén, így 27 játéknap után 11 ponttal előzi meg a tabella második helyén álló Paksot. A Fradi második találatát Edgar Szevikjan szerezte.

Feledhetetlen találat

– Egész életemben emlékezni fogok erre a gólra, hiszen ez volt az első találatom a Ferencvárosban. Bár már a következő mérkőzésre koncentrálok, őszintén szólva, valóban szépre sikerült. Érzelmes pillanat volt, köszönöm a szurkolóknak, akik csodálatosak voltak, mint mindig – jelentette ki a FradiMédiának nyilatkozó labdarúgó.

Többet játszott, mint eddig összesen

Edgar Szevikjan 2024 januárjában igazolt a Ferencvároshoz, a spanyolországi edzőtáborban csatlakozott a csapathoz. Azóta a szerdai volt az ötödik bajnoki mérkőzés, amin lehetőséget kapott, kezdőként először számított rá a vezetőedző, Dejan Sztankovics. Szevikjan a góllal meghálálta a bizalmat, végül a 74. percben cserélték le – ezzel máris többet játszott, mint a korábbi öt bajnokin összesen. A szélső a bajnokságon kívül korábban két kupameccsen is szerepelt a Ferencváros színeiben.

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.