Milák Kristóf is ott van edzője álomcsapatában + fotó

Egy héttel a budapesti rendezésű országos bajnokság rajtja előtt a hosszas kihagyást követő visszatérésre készülő Milák Kristófot is soraiban tudó csapatáról osztott meg képet Virth Balázs. Az úszók edzője „álomcsapatnak” nevezte a hatosfogatot.

2024. 04. 02. 16:06
Milák Kristóf (jobbra) és edzője, Virth Balázs. Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Március elejétől Virth Balázs felkészítésével a Spanyolországhoz tartozó szigeten, Tenerifén készült több magyar úszó , Márton Richárd, Telegdy Ádám, Telegdy-Kapás Boglárka, Verrasztó Dávid és Zombori Gábor. A közelgő versenyekre, valamint a nyári olimpiára készülő csapat már befejezte a munkát, ám az edző, Virh Balázs most „álomcsapat” felirattal osztott meg képet az úszókról.

 

Már csak egy hét az országos bajnokság rajtjáig

Április 9-én, kedden kezdődik a CXXVI. Úszó Országos Bajnokság a Duna Arénában. Az eseményt azért is övezi kiemelt érdeklődés, mert itt térhet vissza egyéves kihagyása után a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka, Milák Kristóf. A nevezések már elérhetők a Magyar Úszószövetség rendszerében, így tudni lehet, hogy Milák mely számokban állhat rajthoz

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.