Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Djokovics összeesett, fejen találták egy vizes palackkal Rómában! + videó

Sokkoló felvételek árasztották el péntek éjjel a közösségi médiát: a római ATP 1000-es salakpályás tenisztornán azt láthattuk, hogy Novak Djokovics autogramosztás közben váratlanul összeesik, mert fejen találja egy vizes palack. S a szerb világelső fél percig fekszik a földön. Később kiderült, hogy nincs nagyobb baj, és egy szörnyen peches baleset történt. Djokovics éjfél után már üzent a közösségi oldalán.

2024. 05. 11. 5:30
Novak Djokovics megjárta Rómában
Novak Djokovics megjárta Rómában Forrás: X
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A római salakpályás tenisztorna 7,87 millió euró összdíjazású férfi versenyében a világelső,  24-szeres Grand Slam-győztes Novak Djokovics péntek este a 2. fordulóban, a 64 között lépett először a pályára, és könnyedén 6:3, 6:1-re nyert a francia Corentin Moutet ellen. Ekkor még nem sejthette, hogy ezt a meccset nem úszta meg ennyivel…

Djokovics nem sejthette, mi vár rá Forrás: X/Tennis TV

A mérkőzés után Djokovics a játékoskijárónál, ahogy megszokott, autogramokat osztott, amikor fejen találta egy vizes palack. A szerb világelső megszédült, összeesett, és fél percig feküdt a földön, ezt követően szédelegve távozott. Mindenkit sokkolt az eset, és először nem is lehetett tudni, hogy mi történt. Csak az volt egyértelmű, hogy egy súlyos palack találta el Djokovicsot. S nem lehetett tudni, hogy szándékosan dobták-e meg.

Később azonban olyan felvételek is megjelentek a közösségi médiában, amelyekből kiderült, hogy mi történt. Az egyik szurkoló, aki ugyancsak autogramot szeretett volna kapni, áthajolt a korláton, a hátizsákjából kiesett egy vizes palack, és ez landolt Djokovics fején.

A vétkes szurkoló:

A történtek után a torna szervezőbizottsága szűkszavú közleményében azt tudatta, hogy Djokovics megkapta a szükséges orvosi ellátást, és visszatért a szállodájába. Az első hírek szerint a világelsőnek kisebb hányingere lett.

Djokovics a jeges borogatás után vasárnap ott lesz a pályán

Éjfél után aztán Djokovics posztolt a közösségi oldalán, megköszönte az aggódó üzeneteket, ő is balesetről beszélt, amely után jeges borogatásra van szüksége, de jól van, és vasárnap újra ott lesz a pályán.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.