Szoboszlai nagy bejelentése: egy világmárka hálójába került, étlapon lesz

Szoboszlai Dominik ma az Instagram-oldalán felfedte, hogy egy világmárka csapott le rá, mégpedig a McDonald’s. Mindez a közelgő, nyári labdarúgó Eb-vel is összefüggésben lehet. A németországi tornán válogatottunk is ott lesz, a csapatkapitány pedig Szoboszlai.

2024. 05. 08. 19:49
Szoboszlai Domunik ma nagy bejelentést tett
Szoboszlai Domunik ma nagy bejelentést tett Forrás: Instagram/szoboszlaidominik
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyorséttermi lánc egy Szoboszlai Dominik nevét viselő menüvel is kirukkol, jön a Domi meal! A magyarországi McDonald’s Facebook-oldala egyébként egy hete már előrevetítette, hogy a gyorséttermi lánc és Szoboszlai megállapodást köt egymással. „Hamarosan nálunk is minden a fociról szól majd. Hiszen egy igazi magyar világsztárt igazoltunk le a Meki csapatába. Szerinted ki lehet az?” – tette fel a kérdést a gyorsétteremlánc a közösségi oldalán. sziluettje felismerhető volt.

Szoboszlai Dominik sziluettje már felismerhető volt

Ma délután mindez hivatalos lett, Szoboszlai Dominik az Instagram-oldalán rukkolt ki vele. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Liverpool játékosa és a McDonald’s közös Instagram-posztjából kiderül, hogy a „Domi meal” június 4-én lesz először elérhető az éttermekben, de csak Magyarországon.

 

Szoboszlai Dominik a reklámarc

Mindezt már Liverpoolban is tudják.

A Világgazdaság korábbi cikkében emlékeztet arra, jól látható, hogy a legnagyobb cégek kampányaikkal már javában készülnek a nyári németországi Európa-bajnokságra, ahol a magyar válogatott az A csoportban szerepel majd. szövetségi kapitány tanítványai június 15-én Kölnben a svájciak ellen kezdenek, majd június 19-én Stuttgartban a házigazda németekkel játszanak, június 23-án pedig ugyanitt a skótokkal találkoznak a kontinenstornán. A csoportokból az első kettő biztosan továbbjut, a hat csoportharmadikból pedig a legjobb négy folytathatja az Eb nyolcaddöntőjében.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.