Zverev megállíthatatlan, sorozatban negyedszer elődöntős a Garroson

Negyedikként Alexander Zverev jutott be a francia nyílt teniszbajnokság elődöntőjébe, miután szerdán egy késő estébe nyúló mérkőzésen legyőzte Alex De Minaurt. A német következő ellenfele a játék nélkül továbbjutott Casper Ruud lesz.

2024. 06. 06. 8:49
French Open - Day 11
Zverev sorozata szerdán sem szakadt meg. Fotó: EPA/CAROLINE BLUMBERG
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A negyedikként kiemelt Zverev három szettben, 6:4, 7:6 (7-5), 6:4 arányban győzte le a 11. helyen kiemelt ausztrál ellenfelét.

French Open - Day 11
Alex de Minaur (kékben) számára csak a gratuláció maradt (Fotó: MTI/EPA/Caroline Blumberg)

Tizenegy meccs óta veretlenül

A 27 éves Zverev remek formának örvend, jól mutatja ezt, hogy a római tornagyőzelmével együtt már zsinórban 11 megnyert meccsnél jár. A Roland Garroson sorozatban negyedszer jutott elődöntőbe, ahol az a Casper Ruud vár rá a döntőért zajló meccsen, aki Novak Djokovics visszalépése miatt játék nélkül jutott tovább a negyeddöntőből.

A másik ágon Carlos Alcaraz és a világranglistát hétfőtől vezető Jannik Sinner csap össze a fináléért. Mindkét elődöntőt pénteken rendezik.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.