Szoboszlai ennyit látott Csoboth góljából csupán + videó

Szoboszlai Dominik a földön, kitekert mozdulatban nézte, ahogy Csoboth Kevin a kapura tekeri a labdát. Így nyert a magyar válogatott 1-0-ra Skócia ellen és került a továbbjutás küszöbére.

2024. 06. 24. 8:13
Csoboth Kevin, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland, magyar válogatott, magyarország, Skócia
Csoboth Kevin a mezé levéve ünnepelt Szoboszlai Dominik és Sallai Roland társaságában Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idézzük csak fel a győztes gólt. A 100. percben éppen Csoboth labdájával Sallai Roland indult meg a jobb szélen, az alapvonalig szaladt vele, onnan adott középre. Sokan azt gondolták, Szoboszlai Dominiknek szánja a labdát. Maga a csapatkapitány is ezt hihette, mert rácsúszott a labdára, egy pillanatra bosszúsnak is tűnt, hogy nem érte el.

Csoboth Kevin, győztes gól, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland, Magyarország, Skócia, foci eb 2024
Szoboszlai ebben a testhelyzetben nézte Csoboth Kevin lövését. Fotó: X

Aztán jött a csattanó! Mögötte Csoboth Kevin teljesen üresen érkezett, s okosan úgy tekerte vissza a labdát a jobb alsó felé, hogy a védő lábát kikerülte, és a kapusnak sem volt esélye hárítani. Ezzel, a 101. percben esett góllal győztük le Skóciát.

Helyzeti előnyüket kihasználva elsőként persze éppen Szoboszlai és Sallai tudott együtt ünnepelni Csoboth Kevinnel.

Mutatjuk ismét a megunhatatlan felvételt.

Szoboszlai Dominik a győzelem után az elsők között nyilatkozott . Az első gondolata természetesen Varga Barnabásé volt, felelevenítette a szörnyű esete, aztán persze Csoboth Kevinről is beszélt. Megszólalt Csoboth Kevin és Szalai Attila is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.