Fontos információk az Európa-bajnokságra utazó magyar szurkolóknak

Június 14-én, pénteken a nyitómérkőzéssel megkezdődik az idei labdarúgó Európa-bajnokság, amelyen szombaton, egy Svájc elleni csoportmeccsel bemutatkozik a magyar válogatott is. A torna előtt a Magyar Labdarúgó-szövetség összegyűjtötte a legfontosabb szurkolói információkat.

2024. 06. 12. 8:19
A magyar szurkolók nemcsak a Puskás Arénát, hanem Kölnt is megtöltik
Rengeteg magyar drukker utazik Németországba, hogy a helyszínen szurkoljon a válogatottnak. Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A selejtezőcsoportjának győzteseként kijutott magyar csapat június 15-én, szombaton Kölnben, Svájc ellen lép pályára, majd június 19-én Németországgal, 23-án pedig Skóciával találkozik Stuttgartban az Eb-n.

Gyülekező Kölnben

A magyar szurkolótábor a mérkőzések előtt az adott városokban találkozik, majd közösen vonul a stadionokhoz. Szombaton, a 15.00-kor kezdődő meccs előtt már 10 órától gyülekezhetnek a drukkerek Kölnben (pontos cím: Gerlitzweg 30, 50829). A magyarok számára kialakított találkozóhelyeken kiszolgálóegységek, büfék és óriáskivetítők várják majd a szurkolókat – írta meg az Mlsz.hu. Hasznos információ, hogy a rendező városokban mérkőzésnapokon reggel 6 órától másnap 18.00-ig ingyenes a tömegközlekedés az érvényes belépőjeggyel rendelkezőknek. Az európai szövetség a kontinenstornára érkezőknek iránytűként ajánlja az ITT elérhető mobilalkalmazását, de a legfontosabbakat egy angol nyelvű dokumentumban is összegyűjtötte.

Külügyi támogatás

A magyar külügyminisztérium ezúttal is jelentős támogatást nyújt a kiutazó szurkolóknak. A mérkőzések helyszíneire vonatkozó specifikus információk (közlekedés, egészségügyi intézmények, konzuli elérhetőségek) Köln esetében ITT, Stuttgart esetében pedig IDE kattintva érhetők el! Emellett érdemes regisztrálni a konzuli védelemre is, amely fontos segítség lehet baj esetén.

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.