Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Kutyaharapás miatt marad le a világelső az angliai versenyről

Kutyaharapás miatt marad le a Ladies European Tour jövő heti londoni versenyéről a világ első számú női golfozója, Nelly Korda. A sportoló ezt a közösségi médiában jelentette be. Az olimpiai címvédő Nelly Korda azt nem árulta el, hogy mennyire súlyosak a sérülései.

2024. 06. 29. 7:45
Nelly Korda világelső kutya golf
Nelly Korda kutyaharapás miatt mondott le versenyt Fotó: X/Golfweek
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nelly Korda, a női világelső kutyaharapásról számolt be a közössségi médiában. Az amerikai golfozó egyelőre egyetlen versenyről, a jövő heti londoni Ladies European Tour-állomásról jelentette be, hogy visszalép. Nelly Korda nem árulta el, hogy mennyire súlyos sérüléseket szenvedett.

Nelly Korda golf világelső kutya
Nelly Korda eddig jó barátságot ápolt a kutyákkal (Forrás: X/AJGA)

Szombaton Seattle-ben megharapott egy kutya, és időre van szükségem, hogy megkapjam az ellátást és teljesen felépüljek. Bocsánatot kérek a LET-től, a szponzoroktól és szurkolóktól a távolmaradásom miatt. Köszönöm a megértéseteket és várom, hogy hamarosan visszatérhessek

– írta Korda, aki Tokióban olimpiai bajnok is lett golfban.

Nelly Korda a mostani eset előtt jó barátságot ápolt a kutyákkal, volt, hogy menhelyen is segített. Lehet, hogy ezúttal is egy ilyen akció sült el rosszul, de ez csak találgatás, a kutyaharapás és Korda állapotának részletei nem ismertek.

Ki Nelly Korda?

Nelly Korda évek óta a női golf éljátékosa, 2021-ben az olimpia mellett a nők PGA bajnokságát is megnyerte, míg idén a szintén major versenynek számító Chevron Championship győztese lett.

Nelly Korda nővére, Jessica is kiváló golfozó, míg az öccse, Sebastian Korda a szülőket követve teniszező lett, indul a hétfőn kezdődő wimbledoni tornán is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.