Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Ronaldo érkezésekor elszabadult a pokol, áttörték a korlátokat + videó

A pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon Portugália az F csoportban szerepel Törökország, Csehország és Grúzia mellett. Cristiano Ronaldo és társai az első meccsüket majd csak jövő kedden játsszák a csehek ellen Lipcsében, és ma érkeztek meg Németországba. Forró hangulatú lett a fogadtatás, Marienfeldben az összegyűlt ötezer rajongó egy része áttörte a biztonsági korlátokat.

2024. 06. 13. 21:37
A portugál válogatott tagjait elválasztották a rajongóktól
A portugál válogatott tagjait elválasztották a rajongóktól Forrás: X/O Jogo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A William Hill brit fogadóirodánál az Európa-bajnokságon Anglia a legnagyobb esélyes, a végső sikere 4,5-szörös pénzt hozna a szerencsés fogadóknak, utána Franciaország (5,0) és Németország (6,5) következik, a negyedik helyen pedig Portugália (8,0). A portugáloknak igazán jól sikerült az Eb-főpróbájuk, kedden még otthon, Aveiróban 3-0-ra győztek az írek ellen. kétszer is betalált, így már 130 gólnál jár a válogatottban. A 39 éves klasszis ezt 207 fellépésén érte el – döbbenetes számok.

Ronaldo kedden kétszer is bevette az írek kapuját Fotó: EPA/José Coelho

S bár az ötszörös aranylabdásnak rengeteg ellendrukkere van, milliók rajonganak érte. A portugál válogatott ma érkezett meg az Eb-re, és Ronaldót természetesen hatalmas őrület fogadta. Az alábbi  képek azonban még az elutazás előtt készültek.

A portugál válogatott gépe 19.25-kor landolt a Münster/Osnabrück repülőtéren, és elsőként Ronaldo szállt ki.

Forrás: X/TCR

 

Ronaldo az Eb-n is a fókuszban lesz

De Ronaldóék még földet sem értek, a 70 kilométerrel levő szálláshelyükön már rengeteg szurkoló készült a fogadásukra.

A portugál válogatott Észak-Rajna–Vesztfália tartományban a 26 ezer fős lakosságű Harsewinkel mellett, a marienfeldi négycsillagos Hotel-Residence Klosterpforte szolgáltatásait élvezi. Érdekesség, hogy a portugálok a 2006-os világbajnokságon is Marienfeldben szálltak meg.  Az Eb-mezőnyt nézve ez a 13. legdrágább szálláshely. A teljes listát már közöltük, s ebből kitűnik, hogy a magyar válogatott a harmadik legdrágább helyre kvártélyozta be magát.

Ronaldo is itt lakik most Forrás: Booking.com

A portugál válogatott érkezésekor, mondhatjuk, hogy elszabadult a pokol; az A Bola arról számolt be, hogy a rendfenntartók nem bírtak a mintegy ötezer szurkolóval, akik egy része áttörte a biztonsági korlátokat.

Roberto Martínez szövetségi kapitány azt mondta, még soha életében nem volt része ilyen fogadtatásban. Ronaldo felelevenítette, hogy 18 évvel ezelőtt már járt itt, és azt mondta, hogy szép emlékeket őriz. A 2006-os vb-n a portugál válogatott a negyedik helyen végzett. Ronaldo azon a tornán 21 évesen egy gólt szerzett.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.