Sallai mozdulatára az Európai Labdarúgó-szövetség is felfigyelt + videó

Labdarúgó-válogatottunk az Eb-n szerdán Stuttgartban 2-0-ra kikapott a németektől, de az Európai Labdarúgó-szövetség az X-oldalán nem egy német, hanem Sallai Roland egyik trükkjét emelte ki.

2024. 06. 20. 7:36
NEUER, Manuel; SALLAI Roland
Stuttgart, 2024. június 19. Sallai Roland (j) és a német Manuel Neuer kapus a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország–Magyarország mérkõzés első percében a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én Fotó: MTI/Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A németországi labdarúgó Eb-n válogatottunk sajnos a második csoportmérkőzését is elveszítette, a svájciak elleni 3-1-es vereség után szerdán a németektől is kikapott, 2-0-ra, de összehasonlíthatatlanul jobban játszott. 

A csoport állása nem néz ki jól számunkra... (Forrás: X/UEFA EURO 2024)

Marco Rossi együtteséből Sallai Roland volt az egyik legharcosabb (ezt már az első percben láthattuk), aki a stuttgarti találkozón többször rukkolt ki látványos technikai megoldással. Az egyik, vagy inkább két egymást követő mozdulatára, egy labdalevételre, majd egy parádés passzra, ami közelről Szoboszlai Dominikhoz ment, az Európai Labdarúgó-szövetség is felfigyelt, és megosztotta az X-oldalán.

Válogatottunk az A csoportban 0 ponttal és 1-5-ös gólkülönbséggel a negyedik helyen áll, de ha vasárnap legyőzi a skótokat, akkor szerencsés esetben továbbjuthat, ezt kielemeztük.

 

Sallai Roland és Xherdan Shaqiri

A szerdai nap hozott egy olyan parádést gólt is, ami az Eb-n a második forduló legszebb találata is lehet, ezt a svájci Xherdan Shaqiri szerezte a skótok elleni meccsen (1-1).

 



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.