Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Sör helyett zene: az angol játékosok így oldották a feszültséget

A Szlovákia elleni drámai nyolcaddöntő után Ed Sheeran segített ellazulni az angol válogatott játékosainak. A népszerű zenész, egyben közismerten futballrajongó zenélt és énekelt Jude Bellinghamnek és társainak a csapat szálláshelyén.

2024. 07. 02. 11:18
Ed Sheeran, angol válogatott
Ed Sheeran a lelátón az Anglia-Szlovákia Eb-nyolcaddöntőn Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Muszáj levezetni a feszültséget. Az angol futballistáknak a meccsek után hagyományosan engedélyezik, hogy megigyanak egy-két korsó sört, de van más módszer is. Mondjuk a zene.

A Szlovákia ellen hosszabbításban 2-1-re megnyert Eb-nyolcaddöntőn az ismert zenész, Ed Sheeran a helyszínen szurkolt Angliának, majd a mérkőzés után röpke koncertet adott a játékosoknak az angol válogatott szálláshelyén.

Ed Sheeran közismerten futballrajongó, az Ipswich egyik szponzora. Miként 2021-ben a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, most Németországban is rendre ott van az angol válogatott mérkőzésein.

Kétségtelen, Anglia feszült meccsen van túl, csak a 95. percben egyenlített, a hosszabbításban aztán fejelte a győztes gólt. A találkozó után Bellinghamet kérdőre vonták a sportszerűtlen magatartásáért, előbb nagyképűen ünnepelte a gólját, majd obszcén mutogatással hergelte a szlovák drukkereket, amiért az UEFA vizsgálatot indított ellene.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.