Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Dzsudzsák Balázs fizetésénél is többet kaphat Ádám Martin Debrecenben

Egyre valószínűbb, hogy Ádám Martin hazatér a labdarúgó NB I-be Dél-Koreából. A válogatott csatár, aki nemrég mémsztár lett az Európa-bajnokságon, sajtóhírek szerint a Debrecen csapatával tárgyal, és a DVSC legjobban fizetett játékosa lehetne, Dzsudzsák Balázst is megelőzve. Csak az lehet a kérdés, hogy a csapat kínai főszponzora megfinanszírozza-e az üzletet. Ha nem, akkor Ádám Újpesten köthet ki.

2024. 07. 05. 6:31
ÁDÁM Martin
Ádám Martin a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzés végén a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 100. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már a télen is lehetett hallani arról, hogy elvágyódik Dél-Koreából, de a menedzsere már akkor jelezte, hogy a váltásra jó eséllyel csak a nyáron kerülhet sor. Mi is beszámoltunk róla, hogy dél-koreai hírek szerint a 25-szörös válogatott csatár távozása már biztosra vehető az Ulszan Hyundai csapatától, noha a hivatalos szerződésbontás a játékos képviselője szerint még nem történt meg.

ÁDÁM Martin; HANLEY, Grant; MCKENNA, Scott
Ádám Martin főszerepet játszott a skótok elleni győzelemben az Eb-n. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ugyanakkor az Index információja szerint Ádám Martin jelenleg már Debrecenben tárgyal a jövőjéről. A lap szerint a 29 éves játékosért nem is kell átigazolási díjat fizetni, mert a szerződése már lejárt az Ulszannal, ugyanakkor komoly aláíráspénzre lehet szükség Ádám megszerzéséhez. A játékos ázsiója igencsak megnövekedett az elmúlt hetekben, miután nemzetközi mémsztár lett az Eb alatt. Ennek nem mindenki örült, de a „viking külső” jó üzleti lehetőség: új egyéni szponzora, az Adidas közölt róla egy videót, amit több mint hatmillióan néztek meg rövid idő alatt, s ezzel világsztárokat is megelőzött.

 

Többet kereshet, mint

Ádám most jó pénzre válthatja a hírnevét, az Index szerint ő lehet a DVSC legjobban fizetett labdarúgója, így többet kereshet, mint a klub válogatottsági rekorder legendája, Dzsudzsák Balázs vagy a szintén volt válogatott, többszörös görög bajnok kapus, Megyeri Balázs. Minden azon múlik a lap szerint, hogy a klub főszponzora, a Debrecenben működő EVE Energy Co., Ltd. kínai akkumulátorgyár megfinanszírozza-e az ügyletet.

Ha nem, akkor Ádámért ugrásra készen áll az Újpest, amelynek a Mol lett az új tulajdonosa a tavasszal. Ádám Martin 2022-ben Paksról igazolt Dél-Koreába az NB I gólkirályaként. Összességében 162 meccsen 55 gólja van a magyar élvonalban, ezeket a számokat gyarapíthatja tovább hamarosan.

A DVSC lapunknak cáfolt, trolltámadás történhetett

Mindabból, ami több hazai sajtótermék saját forrásaira hivatkozó cikkében megjelent az Ádám Martin-ügyben, semmi sem igaz, jelezte lapunknak Makray Balázs, a DVSC cégvezetője, aki szerint a klubnál döbbenten olvasták a terjedő híreket. Közben rábukkantunk a szurkolók viccelődéséről szóló kommentekre is, amelyek alapján ügyes trolltámadásról van szó, aminek felült a sajtó. Hogy pontosan mi történhetett, arról az alábbi cikkünkben írtunk részletesen.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.