Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Máris új csapatot kereshet a magyar viking?

Koreai sajtóhírek szerint a magyar válogatott csatára, Ádám Martin távozik az Ulszan Hyundai csapatától, sőt állítólag már szerződést is bontottak a felek, amit a csatár menedzsere cáfol.

2024. 07. 02. 15:05
Ádám Martin, népszerűség, foci Eb 2024, Tiktok, Instagram, magyar válogatott
20240615 Németország Köln Labdarúgás Euro2024 EB Európa Bajnokság Labdarúgó Európa Bajnokság Németországban Foci EB labdarúgó mérkőzés Magyarország Svájc Fotó: Mirkó István MI Magyar Nemzet MN A képen: Leonidas Stergiou (2) Ádám Martin (9) Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ázsiai sajtóhírek szerint közös megegyezéssel távozik az Ulszan Hyundai csapatától a magyar válogatott csatár, Az Európa-bajnokságon is szerepelt válogatott támadó két év alatt két bajnoki címet szerzett Dél-Koreában, az ázsiai BL-ben pedig az elődöntőig jutott. Ádám Martin távozását saját klubja még nem jelentette be hivatalosan – számolt be minderről az Origó.

 Ádám Martin elhagyhatja az Ulszan csapatát    Fotó: Fotó: X/Korean Football News

Ugyanakkor szinte biztosra vehető, hogy a csatár távozik, ráadásul már az utóda is megérkezett az Uszlanhoz. Már leigazolták a 24 éves brazil csatárt, Yago Cariellót, aki eddig a portugál Portimoensétől szerepelt kölcsönben a szintén dél-koreai Kangvon FC-ben. A 29 éves magyar támadó – aki egyébként roppant népszerű világszerte a különböző közösségi médiaplatformokon – egyébként 67 meccsen 24 gólt szerzett Koreában.

A menedzser cáfolja a szerződésbontást

Nos, korántsem biztos az, amit a Korean Football News leírt, ugyanis Ádám Martin menedzsere cáfolja, hogy a felek szerződést bontottak. 

Jelen helyzetben annyit tudok mondani, hogy Ádám Martin nem bontott szerződést az Ulszannal, még az sem biztos, hogy fog bontani, egyeztetünk a klubjával. Az tény, hogy egyelőre nem tért vissza a klubhoz, amely pénteken már bajnoki meccset játszik” – reagált röviden a Nemzeti Sportnak Ádám Martin menedzsere, Papp Gábor.

Az ügy hátterében az állhat, hogy a csatár több lehetőségre vágyik annál, amit ebben az idényben kapott, húsz forduló alatt tíz bajnokin szerepelt az Ulszanban, de csak 521 percet játszott (három gólt szerzett), a brazil támadó szerződtetésével pedig még inkább hátrébb szorulhat a sorban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.