Marquinhos elköszönt a Fraditól és Moszkvába utazik

A Ferencváros keddi BL-selejtezőjén már nem lépett pályára a zöld-fehérek egyik legjobbja, az orosz elit klubokkal hírbe hozott Marquinhos. Lapunk információja szerint a brazil szélső szerdán elköszönt a Ferencvárostól, hogy elutazzon új állomáshelyére, Moszkvába.

2024. 07. 31. 21:40
Marquinhos két gólpasszt adott és egy gólt lőtt a New Saints ellen. Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az már eddig sem volt titok, hogy Marquinhosért az orosz bajnokság elit klubjai állnak sorba, és a legutóbbi információk szerint a Fradi előző trénere, Dejan Sztankovics edzette Szpartak Moszkva lehet a befutó, amely ötmillió eurót fizet a brazil szélsőért. Így teljesen világossá vált, hogy az átigazolás miatt nem lépett pályára az angliai Oswestryben található Park Hallban rendezett BL-selejtező visszavágón a Fradi és a walesi bajnok, The New Saints között.

Információink szerint Marquinhos és Dejan Sztankovics újra egymásra talált    Fotó: Czeglédi Zsolt

Lapunk információja szerint Marquinhos szerdán már elköszönt a zöld-fehérektől, hogy aztán Moszkva felé vegye az irányt. Egy biztos, távozása anyagilag segítette a klubot – információink szerint ötmillió eurót fizetnek érte a moszkvaiak –, sportszakmailag viszont a lehető legrosszabbkor távozik, hiszen a Ferencváros következő ellenfele a Bajnokok Ligája selejtező harmadik körében a dán Midtjylland lesz.

– Az életben vannak nehéz döntések, nagyon ritka eset a mai futballban, hogy valaki a teljes pályafutását ugyanannál a csapatnál tölti. Csak akkor távozom, ha azzal a klub is jól jár. Meglátjuk, mit tartogat számomra a jövő, de a Fradinak mindig helye lesz a szívemben – nyilatkozta pár nappal ezelőtt a brazil, akinek kisfia egyébként Budapesten született.

Mint fentebb írtuk, az ötmillió euróval a Fradi anyagilag igencsak jól jár. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.