Kuncogva tesztelték a teniszezőnők, mit bír az ágy az olimpiai faluban + videók

Sorra érkeznek a sportolók a megnyitóünnepséggel pénteken kezdődő párizsi olimpiára, és a közösségi oldalakra felkerült videókból bepillantást nyerhetünk abba is, hogyan néznek ki az olimpiai falu szálláshelyei. Bejelentkezett az elsők között befutott Szilágyi Áron is a szobájából, ami egy „egérlyuknak” tűnik, de ennyire azért nem rossz a helyzet. Az ausztrál teniszezők kuncogva tesztelték, mit bírnak az ágyak.

2024. 07. 21. 16:35
Az olimpiai falu már megnyitotta a kapuit
Az olimpiai falu már megnyitotta a kapuit Forrás: X/AUS Olympic Team
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Puritán, funkcionális” – így jellemezte diplomatikusan a szobáját Szilágyi Áron, az egyik első sportoló, aki megérkezett már a párizsi olimpiai faluba. Háromszoros olimpiai bajnok kardvívónk a Magyar Olimpiai Bizottság rövid videójában elárulta, számára tökéletes a szoba, közel van a konditerem, öt perc séta az ebédlő, valamint a magyar csapat majd a spanyolok, ausztrálok, olaszok „ölelélésben” száll meg.

Olimpiai falu
Párizs és az olimpiai falu is rajra kész Forrás: X/AUS Olympics Team

S bár Szilágyi Áron szobája egy egérlyuknak tűnik, ennyire nem rossz a helyzet. Más videókból jobb rálátást nyerhetünk a sportolók szálláshelyére, valamint az ebédlőre is, ahol kétségkívül pazar a kínálat.

Két ausztrál teniszezőnő, Daria Saville, a világranglista 78. helyezettje – aki Daria Gavrilovaként született, és 2015-ig orosz színekben játszott –, valamint a páros-világranglistán 10. Ellen Perez tesztelte, mit bírnak el az ágyak. Nos, elég masszívaknak tűnnek.

A Fülöp-szigeteki tornásznők elégedettek:

Az olimpiai falu éttermében nem lehet panasz a kínálatra

Az étteremben reggelire ez a kínálat, Gerek Meinhardt olimpiai bronzérmes, világbajnok amerikai tőrvívó mutatja be:

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.