Már orvosin van a magyar kapus Angliában, közel a megegyezés?

Tóth Balázs a nyáron már egyszer klubot váltott, hamarosan újra megteheti. A Fehérvár kapusa sajtóhírek szerint már Angliában van, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon a Blackburn Roversnél.

2024. 08. 29. 10:22
LUKÁCS Dániel; TÓTH Balázs
Tóth Balázs felkeltette egy angol csapat érdeklődését Fotó: MTI/Bús Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Balázs az előző idényt kölcsönben töltötte a Fehérvárnál, ami annyira jól sikerült, hogy a Vidi a nyáron félmillió euró fejében megvásárolta őt a Puskás Akadémiától. Nem túl gyakran történik meg ilyesmi, de előfordulhat, hogy a 26 éves kapus ismét klubot vált.

Mint arról beszámoltunk, az angol másodosztályban szereplő Blackburn Rovers jelentkezett be a játékosért, 1,2 milliós ajánlatot tett a Fehérvárnak. A Nemzeti Sport úgy tudja, a magyar klub elsőre nemet mondott, de hajlik az egyezségre, éppen ezért elengedte Tóth Balázst, hogy részt vegyen Angliában az orvosi vizsgálatokon. A sportlap arról írt, a futballista szerdán szállt repülőre, csütörtökön kerülhet sor az orvosi vizsgálatra, és ha mindent rendben találnak, illetve a két klubnak sikerül megegyeznie egymással, akkor Tóth Balázs már a szerződését is aláírhatja.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.